Sander Jacobs nieuwe algemeen directeur van de PI-scholen

De PI-scholen beginnen het nieuwe schooljaar met een nieuwe algemeen directeur. We zijn blij om Sander Jacobs te verwelkomen! De wereld van zorg en speciaal onderwijs past hem goed. In directies bij Stichting Orion en Kolom in Amsterdam, in interim-directiefuncties door heel Nederland en als docent heeft Sander ervaren hoe geweldig de leerlingen in het speciaal onderwijs zijn en hoe hard ze onze toewijding nodig hebben. Hij kijkt uit naar de samenwerking met onze partners in de regio.

Dit betekent dat de PI-scholen afscheid nemen van René Hendriks. René heeft zich meer dan tien jaar ingezet voor speciaal onderwijs in Amsterdam en omstreken. Eerst als directeur van PI-school De Pionier en de afgelopen zes jaar als algemeen directeur van de vijf PI-scholen. René treedt vervroegd uit om te gaan genieten van meer vrije tijd.

We bedanken René voor zijn enthousiasme en tomeloze inzet, ook in roerige tijden, waardoor de PI-scholen zijn uitgegroeid tot een trotse, financieel zeer gezonde organisatie met veel speciale voorzieningen. Bijvoorbeeld voor kinderen met een ernstige vorm van autisme, thuiszitters of kinderen met een ernstige ontwikkelingsachterstand.

Onder leiding van René hebben we veel moois neergezet. We vertrouwen erop dat we hier de komende jaren samen met Sander volop mee door zullen gaan!

Terug naar alle nieuwsberichten
Sander Jacobs